Dobrodošli!

Mi smo krojački studio za pse. Vršimo šivenje odeće po meri za sve veličine i rase pasa. Mi brinemo da je vaš ljubimac suv i da mu je toplo. Dobro došli na stranicu posvećenu ljubimcima.

Galerija

Pogledajte neke od naših radova.

Šta radimo

Naša misija je da svaki ljubimac ima jaknu koja odgovara njegovoj konstituciji, vremenskim prilikama i potrebama vlasnika. U ponudi imamo nekoliko modela kabanica i jakni za sve vremenske prilike.

Izbor materijala

Svi naši proizvodi su ručno sašiveni i napravljeni od vodonepropusnog materijala. Kišne kabanice imaju pamučnu postavu, dok su zimske jakne postavljene polarom i sintetičkim punjenjem (opciono). Uvek na lageru imamo široku paletu boja i dezena.

Dizajn

Dugogodišnje iskustvo u izradi jakni nas je dovelo do dizajna koji su veoma bitni kako vlasnicima pasa, tako i samom psu.

Po meri

Naše jakne i kabanice se šiju ručno i isključivo po meri psa. Psa možete dovesti u naš atelje koji se nalazi u Zemunu, ili ga sami izmeriti, prateći naše jednostavno uputstvo za merenje.

Dostava

Naše proizvode možete poručiti putem broja telefona (Viber), e-maila ili lično. Dostavu vršimo u Srbiji kurirskim službama uz plaćanje pouzećem. Pakete za inostranstvo šaljemo uz prethodan dogovor.

O nama

Ljubav prema životinjama, posebno prema psima, je oduvek prisutna. A sama ideja o izradi odeće za pse je nastala davne 2008 godine. Dugogodišnjim usavršavanjem, došli smo do nekoliko modela koji su se svojom praktičnošću i dizajnom izdvojili kao najsvrsishodnije rešenje u zaštiti psa od kiše i hladnoće. Uvideći da je na tržištu akcenat na konfekcijskoj ponudi odeće za pse, odlučili smo se da počnemo proizvodnju ručno šivene odeće za pse, po meri.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem mejla, telefona, društvenih mreža ili direktno preko formulara ispod.

4 + 1 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.